mjo

jag har kötta sönder mitt lillfinger typ xD det är konstig böjning på det svullet och gör ont. ska ringa läkaren imorgon om det inte blir bättre.;) tänk om det är brutet? :o haha

Antar alla hört talas om min avflygning?? jaoo jag flög av och rullade sen ner i ett dike. ;) gött eller så??


Men men blir snabbt inlägg då jag ska hoppa in i duschen och sen sova. nattI!



21.24

Jao, dagen igår var soft. Kom till stallet och släppte ut 2 hästar så ringde dom från polen och sa att jag skulle jobba. så det var bara skynda hem och duscha å sen åka direkt dit. träffade maddä efter oxå så följde hon med till stallet och hjälpte till att sadla första lektionen. :) 

Idag har det varit en speedad dag, har gått på hög varv hela tiden. en häst var halt under första lektionen så fick skynda in och sadla på en annan häst åsen ut i ridhuset igen med den hästen och in med den andra. sadlade av och fixa iordning den och sen in på kontoret och hämta papper och penna för att ändra schemat, och ut i ridhuset igen och gick med på lektionen. 

Resten av lektionerna klarade alla sig själva så då kunde jag ta det lungt ett tag tills klockan blev kvart över 6. PANIK! började min lektion halv 7! x) Tur man är väl förberedd och har borstat innan så det var bara borsta lite till och sen sadla & tränsa :) Fick rida hipphoppen igen och det gick ganska bra den här gången. Förutom när vi skulle göra skänkelvikning då "dog" vi båda två :P men vi gjorde ett SUPER fint galoppombyte! Som jag är jättenöjd med & även Anki så det är najs!    




Sjuk.

Har precis duchat läääääääänge ;) så jäkla skönt att bara stå och känna vattnet rinna över en. skölja bort dagens händelser. Jag orkar inte vara sjuk mer. är så trött på att ha feber och vara förkyld. var hemma idag från jobbet och kommer vara hemma imorgon eftersom jag fortfarande har feber. men igentligen har jag inte råd att vara hemma. :/

blogg.se laggar satan (som vanligt) så det blir ett kort inlägg idag. dessutom känns det ingen mening å skriva vad jag har gjort idag?? eftersom jag bara legat och sovit eller kollat på film.


pusshej så länge




fredag

Äntligen fredag! Har varit helt slut hela veckan så har inte hunnit bloggat, har kommit hem runt 9 varje dag. (Utom idag då, då slutade jag 3;) men iallafall så har jag jäkligt roligt på praktiken.
Har ridit i stort sett varje dag  och den första lektionen jag hade var hoppning. Och hur drygt var inte det?? Fick hoppa en häst med Gas i iallafall så jag skulle bara bromsa & bromsa å sen styra då. Det var skit skoj. men drygt. har ju inte ridit sen G åkte hem och det var ju vid nyår. Okej, jag har följt med Sabina ut i hennes stall och skrittat ut på Lucia. men det kallar inte jag rida. :P

aja, Nu ska jag gotta ner mig i godis påsen och glotta på 11e avsnittet av Being Human US!


Dör lite varje gång jag ser honom. Skulle inte tacka nej till honom;)



Igår & Tack..

Igår var jag,helena,emil,jimmy,julia & mamma hos Morfar & gudrun en sväng och hälsa på!
Vi vart bjudna på pannbiff,sås,grönsaker & "rostade" rotfrukter. till dessert vart det äppelpaj m vaniljglass och sås. Det var jättegott och så roligt att träffa dom. är så sällan man ses så man måste ta vara på tiden känns det som.


Idag var jag upp en sväng på väderbacken och hälsa på, pratade även med Gita och micke så imorgon börjar jag på praktik hos SRS. vilket betyder att jag inte kommer mocka bajs utan vara med och hålla lektioner och sånt. Super kul! :) Gita skulle även kolla upp om Vulk:en oxå. och det är ju inte helt fel:) 


Är super trött hela dagarna oxå. eller jaa, slut i hela kroppen om man säger så. pigg för övrigt, Hannele sa att det kunde vara chocken som släpper över allt som har hänt. det har ju varit en super tuff sommar för mig. året har varit tufft överhuvud taget och jag har lixom aldrig hunnit slappna av direkt, lämnade ju tillbaka G vilket jag ångrar så inni bomben ibland och jag saknar honom mer än jag saknar elliot nästan. Skolan började ju oxå och det ställde ännu mera krav på mig. sen när skolan nästan var färdig gick min pappa bort och jag var tvungen att tänka nya banor hela tiden. Att arbetsförmedlingen var på mig oxå gjorde ju inte saken bättre. sen kommer Gita in i bilden med bra planer & grejer. då börjar arbetsförmedlingen krånga så man känner sig nästan värdelös. 

MEN nu kan jag slappna lite. iallafall en månad. 


Jag måste få tacka Öbrell-Persson familjen jättemycket för dom stått ut med mig i upp och ner gångar.
Min BFF behöver jag inte tacka alls! hon finns där ändå på alla kanter!
 




hårfärg

Idag åker jag upp till stan och köper hårfärg :) vad det blir för hårfärg får ni se sen.
sedan ska jag och mamma äntligen få äta den där bacon lådan jag har längtat efter hela veckan. har ju inte kunnat gjort den för hon har ju aldrig varit hemma !

men men



annars händer en ännu roligare grej idag. och vad det är får ni se sen!:)



detta visste ni inte

Att frånochmed när "kläderna" kommer (Vilket kan vara närsom helst). börjar jag "jobba" här:




Och hur kul är inte det då?

:D




fortfarande förkyld

jag är fortfarande förkyld och har ingen ork till någonting igentligen.
Syrran är hemma för hon har jätteont i halsen, och hur kul är det? tänk om hon har halsfluss???
Ja, då vet vi att jag oxå kommer få det. suck!

nu ska jag spela Parking Car och sen Peggle<3
Bild från igår. jag hatar mitt fula färgblekta hår va!



Äckligt förkyld

ysh jaa. är äckligt förkyld jusst nu. ska snart ta mig en STOR kopp med varm choklad.

Jag var jätte duktig och klev upp halv 7 imorse för jag skulle träffa micke uppe på väderbacken klocken 8.
jag tar jätte långt tid på mig på morgonen speciellt nu när jag var sjuk. hehe
Efter det var jag hem och käkade och sen drog jag till Anna och kolla på film.


jaaa orkar inte blogga mer nu. bloggar senare när jag känner mig bättre.