oj,

har glömt att skriva här. hehe. Men livet rullar på som vanligt, eller som vanligt var väl att ta i iofs.
Men iallafall, idag var vi upp på Atg i borlänge med en häst. det gick jättebra. och dom tyckte hon var fin & ryggen såg ok ut. =) Vi åkte dit för att kolla upp en grej men dom kunde inte hitta felet så vi ska sätta igång henne igen och sen ska vi kolla efter någon vecka om det har blivit förändring. Eftersom hon naturligtvis var mycket bättre när vi kom upp dit. HAHA!

Ska snart börja packa, åker ju på ulk kursen på lördag. :) det blir nog skoj. känner en person iallafall.
Kommer dock känna mig helt vilse. ehm.
Nu ska jag betala lite räkningar och sen ska jag kolla på hööks/Horze


Han har gjort det igen!

älskar den<3




sååå

Så fort mamma kommer hem så ska jag hoppa in i duschen. hon har ju ingen nyckel så jag måste vänta på henne. och det kan ta tid då hon är på föräldrar möte. suck!

Igentligen undrar hur jag vart indragen i US styrelsen?? haha.men aja. med är jag iallafall. Har suttit och kollat i de gamla pärmarna efter lite ideer och har hittat på några själv. så vi får se om man blir ner röstad eller inte =)
Fast jag är ju äldst så dom borde väl lyssna på mig? tycker då jag iallafall.
jaja, så kan det vara. idag var jag i stallet och inte på "ridskolan" soft dag, fick mig några skratt med hovola. han lättar alltid upp mitt humör. :) Han skyller alltid på mig att jag har dom nästan värsta hovarna på mina hästar, men är det mitt fel eller. nej det tror jag inte.. hmpf!


Sa jag att jag är inne på min 3e vecka som förkyld??? awsome!;)




hinner inte

hinner inte uppdatera så bra idag heller. har hela huset fullt i folk nu med. =)

visste ni att jag övningskörde igår?? fan jag är ju kung;) mamma trode inte jag kunde så mycket som jag kunde typ:P HAHA! Vi kan väl tacka S som lärde mig köra lite bakom mammas rygg. hehehe



Och ni glömmer väl inte att oktober är den rosa månaden va? Ica, Lindex, Apoteket, Mekonomen är bara ett urval av alla som säljer för Cancerfondens Rosa bandet! Köp rosa i oktober! Bara Rosa bandet "bandet" är gör snyggt!
Ja ni kan läsa mer om det på http://www.cancerfonden.se/     Go for it!




snart snart

Fick börja senare idag skönt. börjar klockan 1 istället för 11. känner mig fortfarande inte 100% och har göör ont i mitt huvud och min hals:( skönt det är helg så jag kan ta igen mig då inför måndag. Då ska jag ha min första lektion helt själv för små knattar! spännande. visst har jag haft lektioner för både Anna och Emma, men dom känns inte "riktiga" om man kan säga så?=)

Ska snart laga mat, blir bara något snabbt som jag står mig länge på. hehe. Det är så tråkigt att laga mat till mig själv.

ska troligtvis börja med protein shakes sen. Hemma gjorda! eftersom jag inte hinner äta något mellan lektionerna jag är med på. jag äter ju lunch halv 1 sen äter jag inget tills jag kommer hem vilket blir runt 21. ibland är jag hungrig ibland inte. hehe



halsont igen

men jag får ju skylla mig själv. har haft skiten liggandes länge och bara väntat. Sprang ju 20 varv i ridhuset igår och hoppade dessutom hinder så jag var helt död efter den lektionen. sen blåste det jätte mycket ute och var svin kallt så jag satt och frös i 3 timmar :P så jaaa, imorse vaknade jag med feber och halsont.. men men. hindrar inte mig än iallafall:)


snart blire chill framför tvn med macka och te! Mums.


Orkar verkligen inte skriva något mer nu. Alla vet väl vad jag gör i stallet?? Mockar, sopar, fodrar osv;)


saknar då allt var bra




Bästa just nu!





Denna låten beskriver till viss del hur jag känner till och från.
i miss you daddy



wazz up world??

Sitter hemma hos maddä nu. ute i skogen ingenstans. super tråkigt för det finns inget att göra och alla vet väl att jag är ett betong barn va??;) Maddä är jättetråkigt och spelar skit musik som jag måste lyssna på.
inte ens mat får jag:O bara Smörgås,chips,godis,cola,Grillad kyckling, potatis sallad & billys pan pizza. taskigt va?


Nej men allvarligt nudå. har sovit här sedan igår och ska snart ringa mamma och höra när hon ska komma och hämta mig. När jag kommer hem ska jag dricka en stor kaffe och sen hoppa in i duschen:)
Har jobbat på dagis sen i onsdags och känner mig jätteskiti!

I tisdags var jag ju oxå upp till läkaren och kollade mitt finger, det var ju dock inte brutet iallafall utan typ ett blåmärke på leden (AJ) när jag håller på med fingret för mycket känns det kan jag säga, dunkar i hela armen. Synd om mig :( Hade tejp på i nästan en vecka så kan ju inte tejpa mer heller. hehe känner fortarande av foten oxå när jag går förmycket eller lägger hela tyngden på den. inte skönt men man överlever ju =)


Nu ska jag kolla på hästnet & Tradera om jag hittar något skoj! Hade gött!!!